Om oss

AIG i Norge

I Norge tilbyr AIG forsikringsløsninger rettet mot det norske og multinasjonale bedriftsmarkedet. Vi forsikrer de fleste type virksomheter uavhengig av størrelse og bransje. Vårt kontor ligger i Oslo, og har 20 ansatte.

AIG etablerte sin virksomhet i Norge i 1986, og vi har i over 30 år utviklet våre produkter i takt med trendene, for å møte forsikringsbehovet i næringslivet.  

Om AIG

American International Group, Inc. (AIG) er et av verdens ledende forsikringsselskaper med kunder i over 80 land. AIG forsikrer bedrifter og privatpersoner over hele verden mot skade gjennom et av bransjens mest omfattende skadeforsikringsnettverk. I tillegg er AIG en ledende tilbyder av livs- og pensjonsforsikringer i USA. AIG-aksjen er notert på børsene i New York og Tokyo. AIG er varemerkenavnet for den globale skade-, livs- og pensjonsforsikringsvirksomheten til American International Group, Inc. Du finner mer informasjon på nettstedet vårt: www.aig.com.

Forsikringsprodukter og tjenester tegnes og tilbys av datterselskaper eller tilknyttede selskaper i American International Group, Inc. I Europa er den viktigste forsikringsgiveren AIG Europe S.A. Alle produkter og tjenester er ikke alltid tilgjengelige i alle land, og forsikringsdekningen bestemmes av vilkårene i forsikringspolisen eller forsikringsavtalen. Enkelte produkter og tjenester kan leveres av uavhengige tredjeparter. Forsikringsprodukter kan distribueres av tilknyttede selskaper eller uavhengige samarbeidspartnere.

Betaling til samarbeidspartnere

Åpenhetsloven