På grunn av koronaviruset opplever vi svært stor pågang på telefonen, samt en økning av skriftlige henvendelser. Dette gjør at vi dessverre også opplever at saksbehandlingstiden og svartiden på telefon øker. Øyeblikkelig hjelp vil bli prioritert, og vi ber deg derfor om 
å bruke våre tjenester på nett for å melde krav, og eventuelle spørsmål sendes til skadekontoret@aig.com. Vi beklager dette og ber om forståelse for at svartider vil kunne øke i tiden fremover.  

Informasjon om COVID-19 >> 

 

Skip Navigation?

Rekordmange cyberkrav rapportert til AIG i Norden

30.01.2019
Topic Featured News

Cyberkrav-aig

De siste årene har antall krav innen cyberforsikringer økt betraktelig i Norden, samtidig som regulering rundt personvern og datasikkerhet har blitt strengere i forbindelse med innføringen GDPR.I 2018 behandlet AIG i Norden over 30 skadekrav, som er en markant økning fra 2017. De vanligste skadekravene er relatert til uautorisert tilgang, gjennom for eksempel phishing, virusangrep og utpressing, samt DDOS angrep.
Som ledende forsikringsleverandør av cyberforsikring i Norden, har AIG erfaring i å håndtere krav relatert til cyberangrep, fra mange forskjellige bransjer og geografiske områder.


Last ned siste oppdatering fra AIG om cyberkrav i Norden her >>