Skip Navigation?
 

COVID-19: Oppdatering angående koronaviruset

COVID-19 har påvirket alles hverdag. I AIG er vår høyeste prioritet å ivareta sikkerhet og helse for våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder gjennom denne perioden. Vi setter stor pris på ditt samarbeid og din fleksibilitet.

Våre kontorer er åpne og vi opprettholder normal drift. Vi har systemer og teknologi på plass som gjør det mulig for våre ansatte å jobbe hjemmefra, og for oss å tilby den service våre kunder forventer og fortjener. Vårt kundeservicesenter er åpent som vanlig og tilgjengelig for de som har behov.

Å bistå våre kunder – både enkeltpersoner og bedrifter gjennom perioder med stor usikkerhet, er kjernen i hva vi gjør. Vi er her for deg gjennom denne utfordrende tiden.

Vennligst besøk oss igjen på denne siden for nye oppdateringer

Koronavirus smitteoppdatering 

Siste oppdatering fra Travel Guard Health Advisory. 

Les mer >>

 

Koronaviruset - Reiseforsikringen dekker avbestillinger for våre bedriftskunder med Group+ forsikringsavtale

Oppdatert 20.05.2020

Vi overvåker situasjonen omkring utbruddet av koronaviruset nøye. Ettersom situasjonen er i stadig utvikling, blir det gjort fortløpende oppdateringer og endringer. AIG dekker avbestilling av reiser til land/områder hvor UD og Folkehelseinstituttet har frarådet reiser til for våre bedriftskunder.

UD fraråder fra 14.03.2020 alle reiser utenfor Norge, der reisen ikke er strengt nødvendig. UD vil komme med en ny vurdering av reiserådet 15. juni for reiser til de andre nordiske land, og innen 20. juli for nærliggende europeiske land. AIG Norge (AIG Europe S.A (NUF) dekker avbestillinger for alle som har en Group+ reiseforsikring*, så lenge UD og Folkehelseinstituttet fraråder reiser til landet/området. AIG dekker kanselleringer tidligst 7 dager før avreisedato etter at reiserådet ble innført og fortsatt er i kraft, om reisen er bestilt før reiserådet ble innført. Dekningen skjer i henhold til forsikringens vilkår.

Vi har forståelse for frykten dette skaper, og at flere nå ønsker å avbestille sine planlagte reiser. Dersom du er usikker på å reise til et land som ikke er dekket av avbestilling, anbefaler vi at du tar kontakt med reisearrangøren.

Du må kontakte flyselskap/reisebyrå før du kontakter oss. Flere flyselskaper har allerede åpnet for ombooking/refusjon. Reiseforsikringen dekker kun det du ikke får refundert fra reisearrangøren. Vi anbefaler våre kunder samtidig om å holde seg oppdatert på følgende hjemmesider Folkehelseinstituttet & UDs reiseinformasjon/Regjerningen.


*  For fullstendig dekningsbeskrivelse, se ditt forsikringsbevis og vilkår.

Annen nyttig informasjon

  • Øyeblikkelig medisinsk assistanse i utlandet - Har du behov for øyeblikkelig medisinske assistanse i utlandet, kontakt SOS International alarmsentral på tlf +45 38 48 92 50.
  • Registrering for nordmenn i utlandet - I samarbeid med Utenriksdepartementet anbefaler vi at alle nordmenn som nå er i et annet land om å registrere seg på myndighetenes nettside www.reiseregistrering.no
  • Er du i utlandet og har behov for hjelp av myndighetene - kontakt nærmeste utenriksstasjon eller Utenriksdepartementet (UD) på telefon  + 47 23 95 00 00. 

 

Meld skade >>